Niğde Belediye Başkanlığı tarafından şehir merkezinde kurulan kamera sistemi sayesinde Niğde artık internet olan her yerden izlenebilecek.

 
Niğde Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçen kamera sistemi ile vatandaşlar evlerinden, iş yerlerinden, il dışından ve yurt dışından www.nigde.bel.tr adresini kullanarak Niğde'yi izleyebilecek.


 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'mize her geçen gün yeni hizmetler kazandırmanın sevinci, gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Niğde'mize önemli bir hizmeti daha kazandırmış bulunuyoruz. Yeni Çarşı Şadırvan Parkın bulunduğu noktaya kurmuş olduğumuz ücretsiz kablosuz internet istasyonu ve kamera sistemi ile insanlarımızın gündelik hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Kamera sistemi ile internet üzerinden Dünyanın ve ülkemizin her yerinden izlenebilme imkanı verilerek şehrimizin dışında yaşayan hemşerilerimize memleket hasretini bir nebze olsun giderebilmeyi amaçlamaktayız. Şuanda Niğde merkez  yeni çarşı olarak bilinen Dr. Hüseyin Ülkü caddesinde başlatılan bu uygulama zaman içerisinde şehrimizin önemli noktalarında da uygulama başlatacağız" dedi.



Editör: TE Bilişim