Niğde’ de günlük gazete olarak 11 yıldır yayın yapan Niğde Haber Gazetesi ile Bor’da günlük olarak yayınlanan Bor’da Sabah Gazetesi 5. yaşına girdi. Her iki gazeteyi de kutluyoruz.
Niğde İlinde tarafsız, ilkeli ve güvenilir bir yayın anlayışı ile 11 yıldır günlük gazete olarak  yayın hayatına devam eden  Niğde Haber Gazetesi 11. Yılını kutluyor. Gazete yönetimi ve çalışanlarını Kutluyoruz. Daha Nice Yıllara diyoruz.
Bor İlçemiz de günlük olarak yayın yapan gazetelerden Bor’da Sabah Gazetesi de 5. Yaşına girdi.
 Yılların gazetecisi İsmet Ünver’in sahipliğini ve Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Bor’da Sabah Bor’un gözü, kulağı ve dili olmaya devam ediyor. Gazetenin Sahibi İsmet Ünver Bor’da Sabah’ı bakın nasıl anlatıyor.
“Toplumun haber ihtiyacını karşılamanın ötesine geçerek sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket eden gazeteniz Bor’un değerlerine verdiği önemle dikkat çekiyor. İlçede bazı önemli projelere fikir babalığı yapan ve katkı sağlayan Bor’da Sabah, Bor’a mal olmuş şahsiyetlere hak ettikleri değerleri verme gayretiyle de göz dolduruyor.
Bor’da Sabah’ın öyküsü aslında bir yürek yolculuğu… Beş yıl önce başladı onun hikayesi. Bir sevda hikayesiydi. Çok değil çok az insanın yüreğini ortaya koyduğu cesaret girişimiydi. Buna rağmen “Başarabilir miyiz, nereye kadar gider bu iş?” endişelerini doğrusu pek fazla yaşamadık. Çünkü ne yaptığımızı biliyor ve geçmişten gelen tecrübemize güveniyorduk.
Adını “Bor’da Sabah” koyalım istedik. Bor’da sabahların hep güzel başlamasını düşledik. Güzel başlayıp günlerin güzel devam etmesini temenni ettik. İlk sayımız çıkınca yeni doğan bebek gibi sevindirdi bizi. Onda duygularımız vardı, onda emeğimiz vardı, onda sevdamız vardı, onda Bor vardı.
Elinizdeki gazete beşinci yılda ulaştığımız ufku gösteriyor. Beş yıldır yaptığımız yayınlarda yaşadığımız kente her anlamda katkıda bulunmayı görev bildik. Örnek sayılabilecek bir çizgide yolumuza devam ederken gücümüzü borçlu olduğumuz geniş okuyucu kitlemizle birlikte yayınlarda istikrarlı olmaya gayret ettik. Bütün gücümüzle Bor’a hizmet vermeye devam edeceğiz.  Teşekkürler Bor, teşekkürler Niğde…  “
Niğdehaberi.com ailesi olarak İsmet Ünver ve ekibini kutluyoruz.

Editör: TE Bilişim