Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkan Ömer Kıymazer ve beraberindeki dernek üyeleriyle birlikte Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan ve Niğde Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (NMMMO) Başkanı Hikmet Bekil’i ziyaret etti.

Ziyarette Nisan ayında derneğin yapılacak olan “Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu” öncesi kuruluşun 3. yılda neler yaptıklarını ve bundan sonra yapacakları yeni proje ve çalışmalar hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Ömer Kıymazer;

“Kuruluşumuzdan bu yana her zaman dile getirdik. Bizler sadece taraftar grubu değiliz. Büyük bir kesime hitap ettiğimiz için olabildiğince farkındalık çalışmalarında bulunmaya çalışıyoruz. Dernek üyelerimizle beraber Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan ve Niğde Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (NMMMO) Başkanı Hikmet Bekil abilerimizi makamında ziyaret ederek kuruluşumuzdan bu yana yaptıklarımız çalışmalar ve yeni dönemde yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi vererek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Başkanlarımızın bu konularda tecrübelerinden faydalanarak bir taraftar grubu derneği olarak çevremize, diğer derneklere ve özellikle Niğde’ye ışık tutmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelenin fazlasını yapacağız ve diğer oda başkanlarımıza da en kısa zamanda ziyarette bulunarak onlarında fikirlerini alacağız" dedi. 

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan ve Niğde Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (NMMMO) Başkanı Hikmet Bekil de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneğine başarılar diledi. Ayrıca imkânlar el verdikçe her zaman yanlarında olduklarını dile getirdiler.


 
Editör: TE Bilişim