Niğde Gençlik Derneği’nin başkan ve yöneticileri Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Ender Çevik, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a, gençlere sosyal ve kültürel anlamda verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

Gökkuşağı Gençlik Derneği olarak kurulan, geçtiğimiz günlerde de adını Niğde Gençlik Derneği olarak değiştiren derneğin yönetim kurulu başkanı Ender Çevik ve üyeleri Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Ender Çevik, gençler olarak Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’dan sosyal ve kültürel anlamda önemli destekler aldıklarını söyledi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise Niğde Gençlik Derneği başkan ve üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Akdoğan, “Gençlerimizin sosyal ve kültürel anlamda daha ileriye gitmesi için hem maddi hem de manevi desteklerimizi sürdürüyoruz.

Gelecekte bizleri temsil ederek ilerlememizi sağlayacak olan gençlerimizin girişken, çalışkan ve zeki olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çalışmalarında derneğimize ve üyelerimize başarılar diliyorum” dedi.


Editör: TE Bilişim