Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıldönümü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. 

Genç Fenerbahçiler Derneği adına bir mesaj yayınlayan Ömer Kıymazer; Mesai kavramı tanımaksızın kamu düzenini sağlamak için özellikle de ülkemizin içinde bulunduğu şu zor günlerde var gücüyle çalışan yüksek eğitimli personeli ve başarılarla dolu mazisiyle ülkemizin köklü kurumlarından biridir polis teşkilatı.

Kanunlar çerçevesinde halkımızın huzur ve güvenliğinin yanı sıra hak ve özgürlüğünün azami derecede koruyup korumakla yükümlü olan polis teşkilatımızın değerli mensupları, görevlerinin gerektirdiği sorumluluk ve fedakârlıkla huzur ve güvenliğimizin teminatı olmayı sürdürmektedirler.

Asayiş ve emniyet hizmetlerinde polisimizin en gelişmiş teknolojiyi kullanarak elde ettiği başarı tüm dünyanın takdiridir. Polisimiz gerektiğinde görevi uğruna hayatını seve seve vermekten bile çekinmemektedir.

Bu vesileyle; gerek ülkemizin ve gerekse ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Ayrıca görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmetle ve minnetle, gazi olanları şükranla anıyoruz" dedi


Editör: TE Bilişim