Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC) tarafından organize edilen iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

İftar programına Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Kurum Müdürleri ile Niğde’de görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Gerçekleştirilen iftar programında tüm gazeteciler adına Vali Peynircioğlu’na teşriflerinden dolayı teşekkür eden Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Başaran, ”Böylesi güzel bir ortamda, böylesi güzel bir vesileyle bizlerle birlikte olduğundan dolayı tüm basın mensupları adına Sayın Valimize ve tüm misafirlerimize bir kez daha teşekkür ederim. Herkesin Ramazanının hayırlı olması dilerim.” dedi.

Vali Ertan Peynircioğlu ise “Bu akşam sizlerle birlikte olmaktan son derece mutlu oldum. Sizler basın mensupları olarak bizlere en çok katkı sağlayanlardansınız. Çünkü bizler göremediğimiz eksiklikleri, vatandaşların talep ettiği hususları sizlerin eliyle öğreniyoruz, eksiklikleri daha iyi tanımlıyoruz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de ilimizin kalkınması ve gelişmesi için, Niğdeli Hemşerilerimizin refah içerisinde yaşaması için hep birlikte çaba sarf etmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle tekrar tüm basın mensuplarının Ramazanlarını tebrik ediyorum. Ramazan Bayramına hep birlikte sağlıklı bir şekilde ulaşmamızı temenni ediyorum. " dedi.

İftar sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden Vali Peynircioğlu kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

 
Editör: TE Bilişim