İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, motorize ekiplerle olaylara anında müdahale ederek, Niğde’de kimsenin huzuru bozmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Yunus Timleri, önümüzdeki günlerde Niğde sokaklarında olacak.

Niğde’de huzur ortamına önem verdiklerini belirten İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, "Yunuslar'daki arkadaşlarımız ve motorize ekiplerimizin eğitimlerini alarak 4 ekip olarak görev yapacak.

Özellikle motorize ekipler genelde olaylara çok seri bir şekilde intikal etme, aynı zamanda ara sokaklarda trafik yönünden sıkışık yerlere anında intikal etmede ön plana çıkıyor.

Onun için bundan sonraki çalışmalarımızda, bölgedeki hareketli ekip sayımızı artıracağız. Öncelikle asayiş ekipleri, yunuslar ve diğerlerinde bu şekilde daha çok bölgedeki hareketli ekip sayısına ağırlık vereceğiz. Yunuslarımızı eğitimlerini aldılar önümüzdeki günlerde hizmete sokacağız.

Arkadaşlarımız şunu bilsinler, bizim bundan sonraki amacımız vatandaşın huzuru, emniyeti için her türlü çalışmayı yapmak olacaktır. Bu konuda şunu kısa ve öz belirtmek istiyorum. Niğde’deki tüm vatandaşlarımız şunu bilsinler ki, hiç kimsenin Niğde’de huzuru bozmasına izin vermeyeceğiz. Çalışmalarımız 24 saat aralıksız devam edecek" dedi.
Editör: TE Bilişim