Niğde Belediyesi, Selçuk Mahallesi Derbent Mezarlığı arkasında bir yandan asfalt çalışması yaparken diğer yandan da bordür, kavşak ve peyzaj çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Niğde Belediyesi Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'nin çehresini değiştiren çalışmalara imza atarken vatandaşın da büyük beğenisini kazanıyor.

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kış aylarına az bir zaman kala asfalt sorunu olan yollarda yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler asfalt çalışmalarının yanı sıra kaldırım, bordür, kavşak ve peyzaj düzenlemeleriyle yolun daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Yolu sıcak asfaltla kaplayan ekipler trafiğin akışını rahatlatmak için kavşak çalışması da yaparak yolu yaya ve araç trafiğine daha uygun hale getiriyor.

NİĞDE'DE HERYER ÇİÇEK AÇIYOR
Niğde'yi daha yeşil ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeye devam eden Niğde Belediyesi, Derbent Mezarlığı arkasındaki kavşakta çiçek dikimi çalışmaları da yapıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kavşaktaki çiçek dikimlerinin bir kısmını kendisi yaptı. Şehre daha güzel ve modern bir görünüm kazandırmak amacıyla çiçek dikimlerinin yapıldığını söyleyen Başkan Akdoğan "Göreve geldiğimiz günden beri yol kenarlarına, meydanlara ve kavşaklara farklı farklı çiçekler, süs bitkileri dikerek Niğde2mize yeni bir görünüm kazandırdık. İstiyoruz ki şehrimizde yeşil alan artsın, şehrimiz daha rahat nefes alsın. Yollarımız gibi yol kenarlarımız da kavşaklar da şehrin görüne yüzüdür. Ekiplerimiz kavşak ve peyzaj çalışmaların yanı sıra 1020 ton asfalt ve 1100 metre bordür çalışması yaptılar. Kış gelmeden asfaltsız sokak bırakmamaya ve sorunların çözüme kavuşturma konusunda karalıyız" dedi.

Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Akdoğan vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.



 
Editör: TE Bilişim