Aktif Eğitimciler Sendikası Niğde İl Temsilciliği geçen yıl olduğu gibi Ramazan ayında üyelerini üye eş ve yakınlarını unutmayarak iftar programı düzenledi. İftar programına Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Sayın Osman BAHÇE ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Osman ÖZTÜRK katıldı.

Tolunay düğün salonunda gerçekleştirilen dev organizasyon saat 19:30 da Aktif Eğitimciler Sendikası Niğde İl Temsilciliği Ezgi ve İlahi Grubunun sahne almasıyla başladı. Daha sonra Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Ezan ile iftar açılmış oldu.Yemek sonrasında açılış konuşması yapan Aktif Eğitimciler Sendikası Niğde İl Temsilcisi Muhammet ERYAMAN organizasyonda emeği geçen yönetim kurulu üyelerine kadın kolları başkanımıza ilçe temsilcilerimize ve bizleri kırmayarak 500 kişilik bu kalabalığı oluşturan misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti.

Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman BAHÇE ise Ramazan ve Oruç’un önemini vurgulayarak konuşmasına başladı. Sendikaların tanımlarını ve görevlerini anlatırken “Sendikalar üyelerinin haklarını korumanın yanında üyelerine değer verildiğini hissettirmesi gerekmektedir. Aranızda üyelerimizin yanında üye olmayanlarda vardır. İster sendikalı olsun ister olmasın herkesin haksızlık karşısında dik durması haksızlık ve hukuksuzluğa kime yapılırsa yapılsın onu reddetmesi gerekir” dedi. Ayrıca konuşmasında Gençlerin kötü alışkanlıklar ve madde bağımlılığı sorunu olduğunu zararlı madde bağımlılığı sigara uyuşturucu bonzai illetinin gençler arasında başlama yaşının düştüğünü ve kullanımının arttığını buna rağmen yetkililerin hiçbir önlem almadıklarını belirtti. Bu gençler hepimizin çocukları olabileceğini vurguladı.

Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman BAHÇE konuşmalarının sonlarında salondaki kalabalığa dikkat çekerek anca bu kalabalık İstanbul’da olur diyerek katılımcılara teşekkür etti. Ankara dahil hiçbir ilde bu kadar kalabalık bir iftar programına katılmadığını belirtirken Niğde İl Temsilciliğinin ve üyelerinin farklı bir dinamikte olduğunu daha önce organize edilen Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı Eğitiminin de 97 kişilik katılımla ve Türkiye’de ilk eğitimi başlatan il olması nedeniyle bunu kanıtladığını belirtti.

Programın sonunda sendikamıza yeni katılan üyelerimiz sendika binamızda başkanımızın huzurunda üye koçanlarını imzalayarak Aktif Eğitimciler Sendikası dünyasına adım attı.


http://www.borhaber.net/guncel/nigde-de-dev-organizasyon-h17254.html

Posted by Bor Haber on 6 Temmuz 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim