Amas su terfi merkezinden Yeşilburç su deposunu besleyen 600’lük asbestli içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları dolayısıyla 5 Haziran Salı günü sular kesilecek.

   

Yeşilburç su deposu ve Ama su terfi merkezi arasındaki eski ve sağlığı tehdit eden su hattını değiştirmek için geçtiğimiz aylarda çalışma başlatan Niğde Belediye Başkanlığı bu bölgedeki çalışmasını tamamlama aşamasına getirdi.

 

 Amas su terfi merkezinden Yeşilburç su deposu arasındaki hattı yenileyen Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü su hattının şehir şebeke bağlantılarını gerçekleştiriyor.

 

 Bu çalışmalardan dolayı 5 Haziran Salı günü su kesintisi yapılacağı belirtilen açıklama şu şekilde; “İlimiz Amas terfi merkezinden Yeşilburç su deposunu besleyen Q 600’lük asbest su borularının daha sağlıklı olan PVC boruya dönüştürülmesi işi kapsamında; ilimiz genelinde ve özellikle, İnönü Mahallesi, Dere Mahallesi, Aşağı Kayabaşı Mahallesi, Yukarı Kayabaşı Mahallesi, Efendibey Mahallesi, Kale Mahallesi, Niğde Evleri, Yeşilkent Evleri, ve TOKİ evleri mevkiinde, 5 Haziran 2012 Salı gününden itibaren sabah saat 07.00’dan gece saat 03.00’a kadar su kesintisi olacaktır. Halkımız tarafından gerekli tedbirlerin alınması önemle rica olunur”

 

Editör: TE Bilişim