Niğde Belediyesi tarafından Niğde merkezde bulunan camiler Ramazan Ayı nedeniyle temizleniyor.

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayının yaklaşması nedeniyle camilerimizde temizleme çalışmaları başlatıldı. Niğde merkezde bulunan camilerin iç ve dış temizliklerinin yanı sıra çevre düzenlemeleri de yapılıyor.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “8 Temmuz’da Ramazan’ın ilk orucunu tutmaya başlayacağız. Buna bağlı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayından önce Niğde merkezimizde bulunan tüm camilerimizin başta içinin temizliğinden çevre temizliğine, çevre düzenlemesine kadar çalışmalarımız başladı” dedi.

Şerife Pelit Camii’nde ilk çalışmaları başlattıklarını ifade eden Başkan Akdoğan; “Bunun devamında da diğer camilerimizin hepsini, iç ve çevre temizliği, çevre düzenlemesi, yeşil alan çalışmaları ve ağaçlandırılmasının yapılmasını Niğde Belediyesi olarak sağlamış olacağız” diye konuştu.

“Bu çalışmalarımızın cami cemaatlerine ve Niğdeli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” Başkan Akdoğan; “Belediye olarak bu bizim görevimiz, halkımızın refahı, saadeti, mutluluğu ve daha iyi ortamda yaşaması için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Belediyemizin camilerimize, ibadethanelerimize vermiş olduğu önemin gösterilmesi bakımından bu çalışmaların önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN”

Niğdeli hemşerilerinin Berat Kandilini kutlayan Belediye Başkanı Akdoğan; “Haziran ayının 23’ünü 24’üne bağlayan gece Berat Kandili, bu vesileyle tüm Müslümanların Niğdeli hemşerilerimin Berat Kandilini tebrik ediyorum. Berat Kandilimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kandillerimizi birlik, beraberlik içerisinde, huzur ve mutluluk içerisinde geçirmeyi Cenab-ı Hakk bize nasip etsin. Berat Kandilimizin, birlik ve beraberliğimizin daha yukarı seviyelere çekilmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

“RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN”

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğdeli hemşerilerimin Ramazan ayını ben şimdiden kutluyorum. İnşallah Ramazan ayının da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Türkiye’miz için de birlik beraberliğin sağlandığı bir Ramazan ayı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

BU YIL DA DÜZENLENECEK

Ramazan etkinlikleri için hazırlıkların tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan etkinliklerinde 8 ayrı programla Niğdeli hemşerilerimizin, halkımızın karşısına çıkacağız. Ramazan ayı boyunca Cuma akşamı ve Cumartesi akşamları haftada iki program gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili gerekli çalışmalar yapıldı. Halkımızın beğenisini toplayan, Ramazan ayının ruhuna aykırı olmayacak şekilde bir programın gerçekleşmesi için, özen ve gayret gösterdik. Niğde Belediyesinin Ramazan etkinliklerinden tüm Niğdeli hemşerilerimizin memnun kalmasını ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim