Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından şehrin farklı mahallelerinde geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Niğde Belediyesi’nin gayretli çalışmalarıyla daha temiz bir Niğde için hizmetler şehir genelinde hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kent merkezindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra belirli periyotlarla mahallelerde köşe bucak kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, Belediye olarak çöp konteynerlerinin temizliği, yıkanması ve sokakların her gün süpürülmesi gibi rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra başlattıkları genel temizlik çalışmaları ile daha temiz bir Niğde oluşturmayı amaçladıklarını, temizliğin tek taraflı yapılamayacağını. Daha temiz ve modern bir Niğde için halkımızla el ele vereceğiz. Onlardan tek isteğimiz herkes evinin önünü temiz tutsun. Böylelikle hem bize yardımcı olurlar hem de temiz Niğde hedefimize ulaşmış oluruz. Unutmayalım ki, en iyi temizlik kirletmemektir? denildi.
 
Editör: TE Bilişim