Behzat Ecemiş ilkokulu Müdürü Celalettin İnce, Sınıf Öğretmenleri Yüksel Arısoy, Hicran Mumcu ve öğrencileri Nisa Eftal Ergüven, Kadircan Erten, Sümeyye Songur Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit'e teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Eğitime destek olmayı belediye olarak görev bildiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, “Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz.

İmkanlarımız çerçevesinde her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamaktır. Çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Behzat Ecemiş İlkokulu Müdürü Celalettin İnce; ‘‘Okulumuzun bahçesinde tozdan ve çamurdan dolayı çocuklarımız oyunlarını oynayamıyorlardı. Niğde Belediyesinin okulumuzun bahçesine yaptığı kilitli parke taşı döşemesiyle hem çocuklar oyunlarını rahat oynayabilecekler, hem de okulumuz temiz kalacak. Çalışmalardan çok memnunuz. Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a ve belediye personeline çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim