Niğde Belediyesi Haziran ayı olağan Meclis Toplantısı, meclis salonunda yapıldı.
 
Belediye Meclisinin, 6 Haziran 2014 tarihli toplantısı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

 
Haziran 2014 yılı Belediye Meclis toplantısında Mayıs ayı toplantısının özentin ardından, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Haziran 2014 tarihli birleşimde gündem maddelerinin karara bağlandığı Meclis toplantısında ek gündem maddeleri de görüşüldü.

 
Niğde Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında, Belediye 2013 mali yılı idare ve kesin hesap cetveli ile ilgili plan ve bütçe komisyon raporu, 2014 ücret, harç tarifelerinde yapılan değişiklikler hususundaki plan ve bütçe komisyon raporu, Belediye sınırları içerisinde yapılan hafriyatların dökülecekleri yer tespiti, Şehir İmar Planı ile ilgili imar komisyon raporunun müzakeresi, Belediye Disiplin Amirleri Yönetmeliğinin müzakeresi, Belediye'ye ait Kırbağları 451 ada, 2 parsel, 145 ada, 46 ve 47 parsellerin Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis edilmesi hususu, olmak üzere gündemde ki maddeler görüşülerek müzakere edildi.

 
Atıksu Arıtma Tesisinin kapasitesi artırılacak
 
Niğde Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında ilave madde olarak gündeme alınan,  Atıksu Arıtma Tesisinin kapasitesinin de artırılması oylanarak oy çokluğu ile kabul edildi.  Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kabul edilen gündem maddesinin ardından Atıksu Arıtma Tesisinin kapasitesinin artırılması için çalışmaların hızlı bir şekilde başlaması gerektiğini belirtti.



 
Editör: TE Bilişim