Niğde Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü; İlhanlı Mahallesi Terminal TOKİ evleri, Aşağı Kayabaşı Mahallesi Zemerdin Sokak, Serin Sokak, Selçuk Mahallesi Kömürcüler Sitesi yanına ve İnönü Mahallesi 20. sokak ile Çağdaş sokak arasında 5 yeni park yapımına başladı.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanısıra bir yandan şehre değer katan projeler için çalışırken diğer yandan da çocukları unutmuyor. Başkan Özdemir konuya dair yaptığı açıklamada, kentteki park ve bahçelerin güzelleştirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Mevcut parklardaki eskiyen ve bütünlüğü bozulan oyun grupları ile spor aletlerinin değiştirildiğini belirten Özdemir, şunları kaydetti: “Park zeminlerine yaklaşık 3 bin metre kare kauçuk döşendi. Aynı zamanda 5 yeni park yapım çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalarımız bittiğinde çocuklarımız parklarda daha güzel vakit geçirme imkânı bulacak. Çocuklarımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Kentteki her türlü ihtiyacı gidererek halkımızın refahı için çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca, şehrimize 3 yeni park yapılması için de görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah kısa zamanda onları da kentimize kazandıracağız”.

Editör: TE Bilişim