Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, bir yandan Hükümet Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte gecenin geç saatlerine kadar demokrasi nöbeti tutarken diğer yandan da hizmet odaklı çalışmalarını sürdürüyor.

Darbe teşebbüsünün yaşandığı 15 Temmuz’dan bu yana gecenin geç saatlerine kadar Hükümet Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte olan Başkan Akdoğan, gündüzleri de belediye birimlerinin çalışmalarını yerinde inceleyip, belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için mesai harcıyor.

BİSİKLET YOLUNDA İNCELEME
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi tarafından MEDAŞ Fertek Kavşağı güzergahında yapımına başlanan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Harun Dikici ile birlikte, bisiklet ve yürüyüş yolu yapım çalışmalarını sürdüren personeli ziyaret eden Başkan Akdoğan, projenin kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

1100 metre uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde yapılacak olan bisiklet ve yürüyüş yolu mavi ve kırmızı renklerle birbirinden ayrılacak ve güzergah boyunca 5 ayrı çeşitten oluşan 280 adet ağaç dikilecek.

 
Editör: TE Bilişim