Niğde Belediyesi engelsiz bir Niğde için çalışmaya, engelli vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Niğde Belediyesi engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek 3 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Engelli vatandaşları toplumsal hayata kazandırmak adına şimdiye kadar birçok hizmete imza atan Niğde Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşın talebi doğrultusunda tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor. 

3 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalyeleri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından teslim edildi.

 ‘’ENGELSİZ BİR HAYAT DİLİYORUZ’’
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan sosyal belediyeciliği hizmetin her alanında uyguladıklarını vurguladı. Başkan Akdoğan, ‘’Sadece Niğde’de değil Niğde’nin ilçeleri, köyleri ve kasabalarında ikamet edip de Niğde Belediyesi’ne tekerlekli sandalye için başvuran, belgelerini tamamlayan tüm vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Hepimiz bir engelli adayıyız. Bu bakımdan yollarımızdaki, kaldırımlarımızdaki ve kafamızdaki tüm engelleri kaldırarak engelsiz bir hayat diliyoruz’’ dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşların talepleri doğrultusunda akülü ve manuel tekerlekli sandalye yardımlarının devam edeceğini söylerken akülü tekerlekli sandalyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar da Başkan Akdoğan’a teşekkür ettiler.



 
Editör: TE Bilişim