Belediye asfaltlama çalışmalarının yanı sıra altyapı, trafik ve zabıta hizmetleri, park bahçe işleri,  yaya kaldırımı yapım çalışmalarına da devam ediyor.
 
Şehir genelinde alt yapı çalışmalarından üst yapıya bir çok alanda hizmetlerine devam eden Niğde Belediyesi, Şehitler, İlhanlı ve Selçuk Mahallesinde yaya kaldırım yapımlarının yanı sıra yeni park ve çocuk oyun alanları da oluşturuyor.
 
Yukarı ve Aşağı Kayabaşı Mahallelerinde yapılan asfaltlama çalışmalarının yanı sıra yaya kaldırımı yapımı içinde bordür döşeme çalışmaları sürüyor. Niğde Belediyesi ayrıca şehir genelinde olduğu gibi Selçuk ve Aşağı Kayabaşı mahallesinde de park ve çocuk oyun alanları için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Sokak ve caddelerde kaldırım, kilitli parke ve bordür çalışması yapan Niğde Belediyesi ekipleri, şehir genelinde hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
 
Alt yapı hizmetlerine devam eden Belediye, Yeşilburç - Özbelde su hattı yenileme çalışmalarını Pazar pazarı civarından şehir merkezine doğru sürdürüyor. Diğer yandan su hatları yenilenen bölgelerde abone bağlantıları da yapılıyor.
 
Niğde Belediyesi ayrıca kayardı yolu ve Gazeteci İsmet Sayın caddesi bağlantısında yaptığı orta refüj kavşak çalışması ile trafik akışının rahatlamasını sağladı.  Eğitim Fakültesi önünde yapılan kavşak çalışması ile yaya geçişlerinin daha düzenli bir hale getirilmesi sağlanarak fakülte giriş kapısının da yeri değiştirildi. Belediye ayrıca Bor yolunda yaptığı orta refüj çalışmasının ardından yürüyüş yolunu da düzenledi.
 
Öte yandan arızalanan trafik ışıklarını yeni sistem sinyalizasyonlarla yenileyen Niğde Belediyesi, yaya geçişlerini daha düzenli hale getirerek orta refüj bordürlerinin de boyanmasını sağlıyor. Diğer yandan yön levhalarının eski olanlarını yenileyen Niğde Belediyesi yeni bir uygulamanın da çalışmalarını başlatarak, mahalleleri gösterir yön levhalarının takılmasını sağlayacak.
 
 
Editör: TE Bilişim