KONU İLE İLGİLİ VİDEOLAR AŞAĞIDA...



 Hafta sonu da yoğun bir mesai içerinde çalışmalarına devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, asfaltlama alt yapı kilit parke yapımları, park alanı yapımlarını yerinde inceliyor.

 

Hafta içi ve hafta sonu her zaman çalışmaların başında olan ve halkla iç içe hizmet üretmeye devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, şehrin her köşesinde Belediye hizmetlerinin devam ettiğini belirtti.

 

Düzenlenen programlara katılmanın yanı sıra esnaf ziyaretlerini de sürdüren Başkan Akdoğan, halkı düğün ve cenazelerinde yalnız bırakmıyor. Halkın mutlu günlerinde de üzüntülü günlerinde de yanlarında olan Niğde Belediye Başkanı Akdoğan hizmetlerin aksamadan yürütülmesi içinde çalışmaları titizlikle yerinde inceliyor.

 

Hakkı Eroğlu caddesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ile birlikte yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan;  “Asfaltlama çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bunun yanı sıra yine aynı şekilde yer altıyla ilgili hem kanalizasyon ve içme suyu hem de yağmur suyuyla ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Ayrıca şehir mezarlığımızın içerisinde kilitli taş döşeme çalışmalarımızla beraber orta refüj ve meydan düzenlemesi kaldırım düzenlemesi çalışmalarımız devam ediyor. Park bahçelerdeki çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Niğde’nin her köşesinde Niğde Belediyesi’nin çalışması, faaliyeti var. Dolayısıyla tabiri caizse Niğde Belediyesi olarak başarılı hizmetlerin altına imza atmak ve halkımıza ve vatandaşımıza faydalı olmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Niğde’mizin yolları önemli bir sorundu bu sene bu soruna yüzde 90 mertebesinde son veriyoruz. Önemeli bölgelerimizin asfaltını yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Niğdeli hemşerilerimize yaptığımız yollar hayırlı olsun. İnşallah alt yapıda bir sorun olmadığı müddetçe bu yaptığımız yollar 20 yıla damgasını vuracak. Niğde’mizde geçmiş dönemden bugüne değin yapılmamış bir kalitede bir yol yapım işlemini gerçekleştirdik. Niğdeli hemşerilerimize layık olabilmek için bize verdikleri sorumluluğu yerine getirebilmek için çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

ŞEHİRDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Niğde’nin 23 mahallesinin tüm cadde ve sokaklarında genel temizlik çalışmasına devam ediyor.

 
Şehirdeki tüm cadde ve sokakların temizlenmesi için oluşturulan ekipler ile yapılan temizlik çalışmalarında girilmedik cadde sokak kalmıyor. Ayrıca Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz günler içerisinde oluşturduğu bayat ekmek toplama kutularını belirlenen bölgelere dağıtımını da yaparak önemli bir hizmete de imza atmıştı.
 
Halkın daha temiz bir Niğde de yaşaması için gerekli tüm çalışmaları yapan Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ayrıca hazırlattığı el broşürleri ile de temiz bir çevrenin önemine vurgu yapıyor. Bu kapsamda sağlıklı ve temiz bir Niğde için her mahallede genel temizlik çalışması sürdürülüyor. 




Editör: TE Bilişim