Niğde Belediyesi Muharrem ayı münasebetiyle yaklaşık 40 bin kişiye aşure ikramında bulundu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın katıldığı aşure dağıtımlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



 Niğde Belediyesi mübarek Muharrem ayı içinde bulunan aşure haftası sebebiyle; ilki Ömer Halisdemir Meydanı’nda olmak üzere okullarda ve  Cuma günleri de cami çıkışlarında binlerce kişiye aşure ikramında bulundu.

Muharrem ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma duygularını pekiştirdiğini söyleyen Başkan Akdoğan aşure gününün inancımızda çok önemli bir yeri olduğunu katıldığı aşure dağıtımlarında dile getirdi. Akdoğan binlerce kişiye kendi elleriyle aşure ikramında bulunurken okullarda miniklerin yoğun ilgi ve sevgileriyle karşılaştı.

POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ UNUTULMADI

Hergün farklı okullarda ve Cuma günleri de cami önlerinde öğrencilere ve vatandaşlara aşure ikram eden Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Polis Meslek Eğitim Merkezi’ndeki öğrencileri de unutmadı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan geleceğin polislerine aşure ikramında bulundu.

 
Editör: TE Bilişim