Niğde Belediye Meclisi’nin Mart Dönemi Toplantısı, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. 

Gündemle ilgili 8 maddenin karara bağlandığı toplantıda Kayardı Mevkii’ne yapılacak Kayardı Kent Parkı projesi için gerekli protokollerin yapılması adına belediye başkanına yetki verildi. 

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, yoklama ve bir önceki döneme ait kararların tasvibinin ardından Şehir İmar Planı’yla ilgili 17 madde müzakere edilerek karara bağlandı. Şehir İmar Planı'nda tadilat, talep ve teklifler görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havalesi yapıldı.

‘Kayardı kent parkı projesi’
Belediye meclis toplantısında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kayardı’ya yapılacak ‘’Kayardı Kent Parkı Projesi’’ için İller Bankası’ndan kredi kullanılması ve proje için gerekli protokollerin yapılması üzere belediye başkanına yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

‘Çevre koruma müdürlüğü su ve kanalizasyon müdürlüğü’ne bağlandı’

Belediye müdürlükleri içerisinde yer alan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün alt birimi olarak iş ve işlemlerine devam etmesi belediye meclisince oy birliğiyle kabul edildi. Bir sonraki dönem meclis toplantısının 7 Nisan Cuma günü saat 15.00’de yapılması kararlaştırıldı.


 
Editör: TE Bilişim