Yeni seçilen Niğde Barosu Yönetimi, ilk defa Anıtkabir'e çelenk koydu. Daha sonra da Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nu ziyaret etti. 




Niğde Barosu Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek ile beraberindeki Niğde Barosu Yönetim Kurulu üyeleri Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk'ün mozolesine çelenk koyduktan sonra Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek Anıtkabir anı defterine yazdı.



Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek anı defterine yazdığı ve " Türk milletinin kutlu lideri" diye başlayan yazısında " Niğde Barosu avukatları olarak Bağımsız ve adil yargının ve adalete olan güvenin ancak bağımsız ve güçlü bir devlet içinde mümkün olacağını bildiklerini bu bilinçle Atatürk' ün mirası olan ve Türk milletinin tarihteki en büyük kazanımı olan Türkiye Cumhuriyeti devletine ve kutsal vatan topraklarına sahip çıkma iradesinden hiç bir şekilde vazgeçmeyeceklerini yazdı.


Baro Başkanı yazının devamında " kurduğun ülküde ve gösterdiğin amaçta yürümeye and içtiklerini ve bu yeminden de dönmeyeceklerini sözlerine ekledi.

TBB'NE ZİYARET, KONU NİĞDE...


Diğer yandan, Niğde Baro Yönetimi,  TBB Başkanı Av. Prof.Dr. Metin Feyzioğlu'nu makamında ziyaret ederek. Niğde de yapılacak olan Niğde Barosu Avukat Evini ,TBB - Niğde Barosu Hatıra Ormanı ve son zamanlarda yaşanan avukatlık sorunları hakkında görüş alış verişinde bulundular. Bu ziyarette TBB Genel Sekreteri Av. Güneş Gürseler ve TBB Genel Saymanı Av. Sabri Erdal Güngör ve TBB çalışanı hemşerimiz Hulusi Özen yalnız bırakmadı.


Niğde Baro Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette TBB Başkanı Av. Prof.Dr. Metin Feyzioğlu'na Bor işi deri halı hediye ettiler. 



Editör: TE Bilişim