2012-2013  yeni  Adli Yargı Dönemi bugün başladı.


Yeni
 Adli Yargı Dönemi Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasının ardından başladı. Meydanda düzenlenen törene, Niğde Ağır ceza reisi Mustafa Öztürk, Niğde Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Günal, Niğde Barosu Başkanı Av. Osman Çimen, Cumhuriyet Savcıları, Hakimler, Niğde Barosuna bağlı Avukatlar ve Adliye Personeli katıldı.


Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylendikten sonra Niğde Ağır ceza reisi Mustafa Öztürk bir konuşma yaptı. Öztürk konuşmasında, “Yeni bir adli yıl başlangıcında Ulu Önder Atatürk’ün huzurunda toplanmış bulunmaktayız. Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk diyor ki; “zayıf ama haklı olanların, en güçlü durumda olmaları adliyemizin en belirgin özelliği ve ülküsüdür. Bu ülküden hiçbir zaman ayrılmamak dileğiyle yeni adli yılınızı kutluyorum herkese çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Baro Başkanından Törende Şaşırtıcı Çıkış


2012-2013 yeni Adli Yargı Dönemi açılış töreninde konuşma yapmayan Baro Başkanı "Sadece Susuyorum." dedi.

Niğde Baro Başkanı Av. Osman Çimen çelenk sunma töreninden sonra törende neden konuşma yapmadınız sorusuna, cevap veren Başkan Çimen, "Bu kadar şehit, bu kadar yanlışlık, bu kadar vurdum duymazlık yüzünden bu sene susuyorum konuşmayacağım." diyerek tören alanından ayrıldı.














Editör: TE Bilişim