Sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra soğuk asfalt çalışmalarını da sürdüren Niğde Belediyesi, Amas bağları yollarında satıh asfalt kaplanması gerçekleştirerek yolları düzenledi.

 

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Amas Bağlarının yollarında satıh asfalt çalışmaları için ön hazırlıklar yapılarak geçtiğimiz günlerde zemin iyileştirme ve düzenleme çalışmaları yapılmıştı.

 

Yapılan zemin düzeltme çalışmalarının ardından hızlı bir şekilde satıh asfalt serimine geçen Niğde Belediyesi  asfalt ekipleri Amas Bağları mevkiinde asfalt çalışmalarını tamamladı. Niğde Belediyesi daha öncede Amas Bağlarında başlattığı alt yapı çalışmaları kapsamında Amas Bağlarında alt yapı çalışması da gerçekleştirmişti.

 

Şehir genelinde Niğde Belediye Başkanlığı tarafından yapımı başlatılan ve devam eden çalışmalar her geçen gün hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuluyor. Niğde'nin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırma ilkesini benimsemiş olan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın talimatlarıyla Amas Bağları da asfaltlanarak düzenli ve geniş yollara kavuşturuldu.

 

Amas bağlarında asfaltlama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden amas bağları sakinleri; "Amas bağları bölgesinde kanalizasyon çalışmasını yaparak alt yapı sorununu ve yollarımızı asfaltlayarak yıllardır bozuk yollarda gitme problemimizi ortadan kaldıran Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun" dediler.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Amas Bağları yolu tamamen toz topraktan mütevellit hale gelmişti. Bizde seçimden önce burada yaptığımız çalışmalar sonrasında vatandaşların bu yolu yapmamız noktasında bir talebi olmuştu. Biz tamam yapalım diyerek söz vermiştik. Hava şartlarının satıh kaplama asfalt serimine uygun olduğu bir günde yaklaşık 20 kilometreye yakın şehrimizde arazi yolu asfaltlamasını gerçekleştiriyoruz. Her gün 3-4 kilometre asfaltlama işi yapıyoruz. Niğde'mize Amas mevkiini kullanan vatandaşlarımıza, sürücülerimize yapılan yolun hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim