NİFAD (Niğde Fotoğraf Amatörleri Derneği) “5. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimi” kursu ve “Sürdürülebilir Turizm Yönetimi, Pazarlaması ve Destinasyonu” eğitimini tamamladı.

 

Eğitimlerin tamamlanmasının ardından dün Akmedrese’de düzenlenen tören ile katılımcılara ve kursiyerlere belgeleri verildi.

 

Törende bir konuşma yapan NİFAD Başkanı Mustafa Doğan Şahiner; “Derneğimiz, kuruluşundan bu yana kimliğine katma değer katmıştır. Bu gün burada Ahiler Kalkınma Ajansına sunduğumuz proje kapsamında kabul edilen “Sürdürülebilir Turizm Yönetimi, Pazarlaması ve Destinasyonu“ ve 5. Dönem Temel Fotoğraf Eğitimi kurslarımıza katılan katılımcılara ve kursiyerlerimize belgelerini takdim etmek amacıyla toplandık.

Derneğimiz çalışmalarına devam edecektir. Derneğimizin 2. Olağan genel Kurulunu 27 Aralık 2012 tarihinde Akmedrese Kültür Evi’nde gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile sizlerle bir heyecanımızı daha paylaşmak istiyorum. Dernek olarak TFSF (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu) üyeliği için genel kurulda gereken görüşmeleri yapıp NİFAD derneğini federasyon çatısında bir dernek haline getireceğiz. Derneğimiz yönetim kurulu adına tüm üye ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim