Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (NGYC) Başkanı Şerife Türkeş Kanaatbilen, “ Niğde’nin kalkınması ve ileri gitmesi noktasında lokomotif görevini üstlenmek istiyoruz” dedi.

 

Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti, Bor İlçesi protokol üyelerini ziyaret etti. Oluşumunu tamamlamasının ardından ilk olarak Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret ederek, amacından söz eden NGYC, geçtiğimiz gün de Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük, Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Garnizon Komutanı ikmal Kıdemli Albay Muzaffer Karagöz ve İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin’i makamında ziyaret etti.

 

     Başkan Şerife Türkeş Kanaatbilen, Başkan Vekili İskender Çetin, Başkan Yardımcısı İdris Yavuz, Genel Sekreter Necmi Pişkin, Niğde Hasret ve Borhaber.net sitesi temsilcisi Turan Uçan, Gazeteci-Yazar Şerafettin Yılmaz, Bor FM Yönetim Kurulu Üyesi  Fuat Özkan ve Bahar TV’den Ömer Yücel’in katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Abdullah Küçük, GYC Yönetim Kurulu ve üyelerini makamında kabul etti.

 

       Sohbet havasında geçen ziyaret esnasında GYC’nin amacından söz eden Başkan Şerife Türkeş Kanaatbilen,  hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadıklarını belirterek, “ Farklı görüş ve düşünceye sahip pek çok arkadaşımızla aynı çatı altında ortak bir paydada Niğde için buluştuk. İlimiz adına atılacak güzel her adımın, hayırlı her işin yanındayız, destekçisiyiz. Amacımız, Niğde’nin kalkınmasında, ileri gitmesinde lokomotif görevini üstlenmek ve Niğde’nin hak ettiği konuma gelmesi noktasında çaba sarf etmek” dedi.

   

Bor Kaymakamlığında sona eren ziyaret, GYC Yönetim Kurulu ve Üyelerinin  Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Garnizon Komutanı İkmal Kıdemli Albay Muzaffer Karagöz ve İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin’ini n makamında ziyaretiyle devam ederken, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren protokol üyeleri GYC’nin Niğde’ye hayırlı olması temennilerinde bulundu.













 

Editör: TE Bilişim