Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Bor protokolünü ziyaret etti. Gerçekleştirdiği  ziyaretler kapsamında Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru ve Bor İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin’i makamında ziyaret eden NGYC, daha sonra üyesi Bor’da Sabah Gazetesi’ne de ziyarette bulundu.




ERAT VE ÖZÜDOĞRU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ



NGYC, geçtiğimiz gün düzenlediği ziyaret programı kapsamında Bor protokol üyeleri ile bir araya geldi. İlk olarak 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı makamında ziyaret eden
NGYC Başkanı İdris Yavuz, Başkan Vekili Şerife Türkeş Kanaatbilen, Başkan Yardımcısı Ahmet Öncü, İskender Çetin, Genel Sekreter Necmi Pişkin, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Ünver ve NGYC Üyeleri, Başkan Erat’a  görevinin hayırlı olması temennilerde bulundu.


NGYC 169’UNCU KURULUŞ  YILDÖNÜMÜ KUTLADI



Burada sona eren ziyaretin ardından Adnan Solak’tan boşalan Bor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Celalettin Özüdoğru’yu ziyaret eden NGYC Yönetim Kurulu ve üyeleri, Özüdoğru’ya yeri görevinde başarılar diledi. NGYC daha sonra Türk Polis Teşkilatı’nın 169’uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin ile bir araya gelen NGYC, Emniyet teşkilatının kuruluşunun 169’uncu yıldönümünü kutladı. 



Editör: TE Bilişim