Niğde Defterdarlık çalışanları Niğde Gazeteciler Cemiyeti’ni (NGC) ziyaret etti.

 

 Düzenlenen bir takım etkinliklerle 23’üncü Vergi Haftası’nı kutlayan Defterdarlık çalışanları gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında NGC’ye de ziyarette bulundu.

 

 

Niğde Defterdar Vekili Savaş Yılmaz, Defterdarlık Personel Müdürü Mustafa Ekiz,  Muhakemat Müdürü Hasan Peker, Muhasebe Müdürü M. Sabri Yücesu,  Milli Emlak Müdürü Mehmet Ertekin, Vergi Daire Müdürü Beyhan Özkalalı, Gelir Müdür Vekili Hüseyin Öztürk, Döner Sermaye Saymanı İbrahim Eroğlu, Üniversite Saymanlık Müdürü Halit Taş’ı NGC binasında NGC Başkan Vekili    Süleyman Tuzcu ve NGC Üyeleri karşıladı.



Vergi Haftası’nda mükelleflerin vergiye karşı duyarlığını artırmak, kamuoyunda vergi ödeme bilinci oluşturmayı amaçladıklarını dile getiren Niğde Defterdar Vekili Savaş Yılmaz, “ Amaçlarımızı gerçekleştirmek için de bu tür ziyaretlerin faydalı olduğunu düşünüyoruz. Ziyaretlerimiz hafta boyunca devam edecek. Hafta içerisinde Niğde’de üç dalda ilk beşe giren vergi mükelleflerine plaketleri törenle verilecek” dedi.


Konuklarına, NGC hakkında bilgi veren, NGC Başkan Vekili Süleyman Tuzcu; “ NGC olarak Niğde’nin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir rol üstlendiğimizi, bu konuda sorumlu yayıncılık anlayışı ile hareket ettiğimizi söylemek isterim” dedi.


 

Editör: TE Bilişim