Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanlığını kazanan Alim Yeşil dün Murat Zeren Hizmet, Eğitim Binasında düzenlenen törenle eski Başkan Erdoğan Aykin’den görevi devraldı.

Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği’nde Olağan Genel Kurulu sonucunda yapılan seçimde Niğde Terziler Odası Başkanı Alim Yeşil rakibi Niğde Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan’ı 102 oya 89 oy farkı ile geçmiş yeni NESOB Başkanı olmuştu.

Yeşil yapılan devir teslim töreni ile görevi eski NESOB Başkanı Erdoğan Aykin’den devir aldı. Devir teslim törenine NESOB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Niğde Esnaf Sanatkarları oda başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile  esnaflar  katıldı.

Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanlığı devir teslim Töreninde bir konuşma yapan Başkan Aykin; “Ben her zaman şunu söyledim her zaman Tek Doğru vardır iki doğru yoktur. Ben her zaman doğru olanı yaptım ve hiçbir zaman doğru yoldan da şaşmadım. Allah’ta şaşırtmadı. Anlımın akıyla görevimi  ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım teslim ediyoruz ‘dedi.

NESOB eski Başkanı Erdoğan Aykin törende yaptığı konuşmasına şu şekilde devem etti; “Geçtiğimiz günlerde birliğimizin Genel Kurulu’nu gerçekleştirdik. Yıllarca bu kurum çatısı altında görev yaptık. Yine yönetim içerisindeki bir arkadaşımızın başkan olması beni onurlandırdı ve gururlandırdı. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. NESOB Yönetim Kurulu Başkanı Alim Yeşil kardeşime  bundan sonraki hizmetlerinde başarılar diliyorum” dedi.
NESOB Yönetim Kurulu Başkanı Alim Yeşil  ise konuşmasında, “ Erdoğan Aykin  Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum verdiği hizmetlerden dolayı. Kendisi her zaman bizim onursal başkanımızdır. Genel Kurulumuzda şahsıma oy veren vermeyen tüm esnaf arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bütün oda başkanlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışacağız.  Bundan sonra devir aldığımız bayrağı layığı ile ileriye yukarılarılara çıkartmak için çalışacağız” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim