Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası (NESOB) logosunu yeniledi, geçmişten bu yana Niğde Valiliğinin logosunu kullanan NESOB, kendisini artık yeni logosuyla tanıtacak.

Yeni logonun esnafın birliğini, beraberliğini, küçük esnafın işbirliği, güç birliği anlamında bir araya gelmesini temsil ettiğini dile getiren Aykin; “ Niğde’yi temsilen logomuzda elma figürüne de yer verdik. Logomuz Niğde’nin ekonomisini simgeliyor” dedi.

NESOB Başkanı Erdoğan Aykin; “ İşbirliği, güçbirliği yaparak tek çatı altında toplanmak esnafımızı daha güçlü yapacaktır. Başbakanımız da aynı sözü ifade etmektedir, birlikteliği işaret etmektedir. Devletimiz proje istiyor, bunun karşılığında destek veriyor, bunu da KOSGESB eliyle yapıyor. Bazı esnafımız hemen destek almayı bekliyor ancak bunu alabilmek için birtakım şartları ve prosüdürleri yerine getirmek gerekiyor. Amacımız, esnafı teşvik etmek ülkemizin esnaf sayısının artmasını sağlamak, esnafa destek çıkmak” dedi.

Girişimcilik Kursları’nın devam ettiğini söyleyen Aykin, “ Esnafa hizmet için görevdeyiz. Ekonomi canlansın, Niğde esnafı canlansın istiyoruz. Esnafımıza her konuda elimizden gelen desteği veriyoruz. KOSGEB’in de desteği ile para kazanmanın yolunu açıyoruz” dedi.



Editör: TE Bilişim