Kısa adı NESOB olan Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yapılan Olağan Genel Kurulunda Başkanlık için aday olan Alim Yeşil ile Ahmet Sinan Bircan yarıştı.

ALİM YEŞİL 13 FARK ATTI
Oyların sayımı ve tasnifinde toplam 193 üyenin oy kullandığı belirlenirken Başkan adaylarından Alim Yeşil 102,  Ahmet Sinan Bircan ise 89 oy aldı.

YENİ BAŞKAN ALİM YEŞİL

Böylece Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (NESOB) Birliği’nin yeni başkanı 13 oy farkla Alim Yeşil seçildi.

YÖNETİM KURULUNA SEÇİLENLER
Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (NESOB) Birliği’nin Başkanlığına seçilen Alim Yeşil’in Yönetim Kurulu asil üyeleri Turgut Taygur, Şenol Kaynak, Ethem Bozdoğan, Musa Ceylan, Ramazan Yalçın, Şaban Arıkan seçildiler.

DENETİM VE DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ
NESOB’ta Denetim Kurulu asil üyeliklerine Serdar Güleş, Tamer Çiftçibaşı, Erdal Demiray, Disiplin Kurulu asil üyeliklerine Zafer Emli, Serdar Erdoğan, Semra Şenol seçilen isimler oldular.

KURULLARA SEÇİLEN YEDEK ÜYELER
NESOB Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Osman Kılıç, Faruk Yıldız, Mustafa Cengiz, Kemal Çetin, Demirşah Aydoğan, Mustafa Köse, Hacimin Aslan, Denetim Kurulu yedek üyeliklerine Göksel Sağ, İsmail Aladağ, Fatih Buldu, Disiplin Kurulu yedek üyeliklerine Bekir Şentürk, Bülent Şıvga, Doğan Arısoy seçildiler.

AYKIN VEDA ETTİ
Genel kurulda veda konuşması yapan Niğde Esnaf ve sanatkârlar odası başkanlığını yürüten bu genel kurulda aday olmayan Erdoğan Aykin ‘ makamlar ve koltuklar kalıcı değildir, önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Bende görev yaptığım süre içerisinde en iyi hizmeti verdiğime inanıyorum kimsenin adamı olmadım kimseye de verecek hiç bire hesabım yoktur. Benimle birlikte görev yapan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum, ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerde haklarınızı helal edin ‘dedi

Genel kurul sonrası bir konuşma yapan NESOB Başkanı seçilen Alim Yeşil ‘ benden önce görev yapan değerli başkanım Erdoğan Aykin ve ekibine teşekkür ediyorum. Bende Esnaf Odaları başkanı olarak bundan sonra aldığım görevi laiki ile yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağım. Bu bir bayrak yarışıdır kaybeden yok kazanan siz değerli üyelerimizdir. Bütün üyelerimizi bütün başkanlarımız ile  uyum içerisinde birlikte  çalışacağız  ben herkese teşekkür ediyorum” dedi


 
Editör: TE Bilişim