Başkan Akdoğan; “Murat Zeren Adını Ölümsüzleştireceğiz”

 

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Niğde Belediyesi Eski Başkanlarından Murat Zeren’in adının Niğde’nin önemli bir caddesine verilmesi için Belediye Meclisinin ilk toplantısına öneri götüreceğini belirten, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, aynı zamanda üzüntüsünü bir kez daha dile getirdi.
,

 

Ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Belediyesi Eski Başkanlarından ve Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Murat Zeren'i elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın üzüntüsünü hep beraber yaşıyoruz. Acımız kederimiz büyük, sabretmesi zor bir olay. Niğdeli hemşerilerimizin bağrına bastığı kardeşimizi hep birlikte ebedi yolculuğuna uğurladık. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır ve metanet diliyorum” dedi.

 

Geçmişte Niğde’ye hizmet eden Belediye Başkanlarının bir çoğunun adının caddelere verilerek yaşatıldığını ve gelecek nesillere aktarıldığını hatırlatan Başkan Akdoğan; “Niğde Belediye Başkanlığı yapmış bir çok eski Belediye Başkanın adı caddelere verilerek yaşatılmaktadır. Niğde Belediye Başkanlığı yapmış merhum Murat Zeren’in de adının Niğde’nin önemli bir caddesine verilerek ölümsüzleştirilmesi gerekliliğine inanıyorum. Trafik kazası sonucu kaybetmenin acısını yaşadığımız merhum Murat Zeren’in adının bir caddeye verilmesi konusunda Belediye Meclisimize ilk toplantıda öneri talebinde bulunacağım”  şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim