AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında önceki gün Niğde Muhtarlar Derneği ile biraraya geldi. Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette Kavaklıoğlu, muhtarlar ile çeşitli konularda istişarelerde bulundular. Ziyarette muhtarların özlük haklarından Niğde’ye gerçekleşen yatırımlara, hazırlanan projeler ile mahalle mahalle Niğde’nin sorunları masaya yatırılırken programa çok sayıda il merkezine bağlı mahalle muhtarı katıldı.

 

Ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirten Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner, Akkaya’dan sulamaya sağlıktan ulaşımdaki yatırımlara hayata geçen projelerden ve özellikle eğitim alanında gerçekleşen yatırımlardan duydukları memnuniyeti belirterek Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na teşekkür etti. Ayrıca milletvekillerinin uyumlu çalışma prensibinin Niğde’ye yatırım olarak döndüğünü de gözlemlediklerini ifade eden Yamaner, muhtarlar olarak Niğde’nin gelişimi için duyarlı bir yaklaşımdan ödün vermeyeceklerini kaydetti. Muhtarların özlük hakları ve konumlarının güçlendirilmesi için destek de isteyen Yamaner, muhtarların vatandaşlarla devlet arasında çok önemli bir köprü görevi gördüğünü de sözlerine ekledi.

 

Muhtarlarla birlik ve uyum içinde Niğde’nin sorunlarının bir bir çözüme kavuşmasına odaklandıklarını söyleyen AK Partili Alpaslan Kavaklıoğlu, Türkiye’de 36 bin köy, 17 bin mahalle muhtarı bulunduğu ve son 10 yıldır Türkiye’deki istikrarlı yönetimin muhtarların da konumlarında önemli gelişmeler sağladığını kaydetti. Kavaklıoğlu, “Muhtarlara değer ve önem veriyoruz. Muhtarlık millete itibarlı bir hizmet icradır. Vatandaşla devlet arasında köprü olan muhtarlarımız bizim yerel birimlerde gözümüz, kulağımızdır. Hükümetimizin muhtarların özlük ve mali haklarıyla ilgili çalışması var. Muhtarlarımızın daha bir statü elde ederek, vatandaşa daha etkili hizmetler vermesine katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim