Ak Parti Niğde İl Başkanı Yaşar Ataç , Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ölüm yıldönümü nedeni ile bir anma mesajı yayınladı.
Ataç mesajında ;  
Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY’UN vefatının 74. yıldönümünü anmak bu topraklarda yaşayan hepimiz için bir vefa ve minnet borcudur. Aslında onu anlamak, anmaktan daha önemlidir. Akif’i anlamak; çileyi, ızdırabı ve aşkı anlamaktır. Olmazların nasıl olur hale geldiğini anlamaktır. Akif’i anlamak; onurlu, erdemli ve ahlak abidesi bir yasamı anlamaktır. Akif’i anlamak; dava adamlığını ve bir davaya bir ömrün adanmışlığını anlamaktır.
            Mehmet Akif ERSOY bu toplumun benliğine yerleşmiş bir şairdir. Aslında onu sene de bir gün değil senenin her gününde anıyoruz. Milli Marşımızı her okuduğumuzda O nu hep kalbimizde hissediyoruz. Çünkü O’nun ömrü boyunca milletine, insanlığa ve İslamiyet’e yaptığı hizmetlerinden ve vermiş olduğu milli şuur bilincinden dolayı unutmak asla mümkün değildir. Büyük şair Mehmet Akif ERSOY’U vefatının 74. yılında rahmet, minnet, şükran ve hürmetle bir kez daha anıyoruz. Ruhu şad olsun.
Editör: TE Bilişim