Milletvekili Gültekin mesajında, ‘’  Alın teri ve emekleriyle ülkemizin kalkınmasında ve büyümesinde önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Geçmişte acı olaylara sahne olmuş 1 Mayıs’ın işçilerimiz arasında emek ve Dayanışma günü olarak kardeşçe ve coşku içinde kutlanmasını istediğimiz için 22 Nisan 2009 tarihinde 1 Mayıs’ı resmi tatil ilan etmiştik. Bu günü İşçilerimizin dayanışma ve coşku içinde geçirmeleri temel amacımız. Araya karışan art niyetli marjinal grupların bu günün anlam ve önemine gölge düşürmesine, bu günün amacının ve anlamının dışına çıkarılmasına asla izin vermemeliyiz.’’ diyen Gültekin; ‘’ Bizler, emeğin ve işçi hakkının kutsallığını fazlası ile bilen bir dinin mensuplarıyız. İşçinin ücretini alnının teri kurumadan ödeyiniz diyen bir peygambere ümmet olarak her zaman emekçi kardeşlerimizin haklarını, hukuklarını önceliğimiz bildik ve korumak için çalışmalarda bulunduk.

“İşçi ve emekçilerimiz ülkemizin gelişmesinde önemli birer kahramandır”

’Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlerken, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesi hedeflerimize ulaşmada üreten ve çalışanlarımız en büyük pay sahibidir. Tüm dünyada yaşanan koronavirüs salgını ile işini kaybeden işçi ve emekçi kardeşlerimiz için; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde tüm kurumlarımız ile sorunları çözmek için var gücümüzle çalışmaktayız.

Bu vesileyle emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, şehrimizin ve ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, bu güzel günün huzurun, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.

Editör: TE Bilişim