AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kavaklıoğlu, mesajında Zafer Bayramının milletimizin bağımsızlık inancının ve vatan sevgisinin önünde hiçbir gücün duramayacağını gösteren müstesna bir örnek olduğunu ifade etti.

 

Türk milletinin tarihin her döneminde bağımsızlığını, özgürlüğünü ve vatanını korumak uğrunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığını belirten Kavaklıoğlu, bu anlayış, irade ve kararlılığın, milletin girdiği her mücadeleden muzaffer olarak çıkmasını sağladığını belirtti.

 

Kavaklıoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: “Milletimiz ve ordumuz, içinde bulunduğu imkânsızlıklara rağmen, tarihe altın harflerle işlenen büyük bir destan yazmıştır. Hür ve bağımsız yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya en güçlü şekilde ilan eden 30 Ağustos Zaferi'yle vatan toprakları kurtarılırken, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasının yolu da açılmıştır. 30 Ağustos Zaferi, Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini sağlamlaştıran bir zafer olarak hepimize gurur vermektedir. Kahraman Mehmetçiklerimiz, İstiklal Harbi'ndeki kahramanlıklarıyla, emsalsiz fedakârlıklarıyla kıvanç kaynağımızdır. Başta milli mücadelemizin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere gazilerimizi saygı ve şükranla şehitlerimizi de rahmetle anıyor, Zafer Haftasını en içten dileklerimle kutluyorum."


Editör: TE Bilişim