AK Parti Niğde Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yavuz Ergun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti Niğde Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yavuz Ergun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Gücünü kamuoyundan alan, halkın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan basın, demokrasinin en önemli kurumlarından biridir" dedi.

Kamuoyunun doğru ve güvenilir haber almasında basına büyük görev düştüğünü ifade eden Milletvekili Ergun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gece gündüz, demeden ve en önemlisi de mesai mefhumu gözetmeden halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler. Kamuoyunun hızlı, objektif ve sağlıklı haber alabilmesi de basının rolü çok büyüktür.  Tüm gazetecilerimize prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdikleri bu önemli görevleri için teşekkür eder, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım."

Editör: TE Bilişim