Niğde Ak Parti Milletvekili Yavuz Ergun ve İl Genel meclis üyeleri Hacıabdullah, Yıldıztepe, Hasaköy, Tırhan, Alay, Kiledere ve Ağcaşar köylerini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinlediler. Ziyarette konuşan Ak Parti Niğde Milletvekili Ergun Ankara'daki çalışmalardan fırsat buldukça Niğde’ye gelerek köyleri ziyaret edip sorunları dinlediklerini söyledi.

Bu ziyaretlerde sorun ve eksiklikleri birinci ağızdan dinleyip yerinde görme fırsatı bulduklarını ifade eden Milletvekili Ergun, şunları kaydetti; "Hacıabdullah Belediyesini ziyaret ettik hemşerilerimizle bir araya geldik, beldemizle ilgili istişarede bulunduk. Hacıabdullah her daim bizimle olmuştur, biz, birlikte Türkiye’yiz. Hacıabdullah beldemizden sonra Yıldıztepe, Hasaköy, Tırhan, Alay, Kiledere ve Ağcaşar köylerimizi de ziyaret ederek vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinleyeceğiz” dedi.

Milletvekili Ergun; “ Türkiye, bugünü ve geleceği bakımından tarihi ve hayati mücadelede milletimizin desteği tamdır. Bizler AK Parti olarak sadece seçimden seçime halkla iç içe değil her zaman sahada halkımızla esnafımızla yan yanayız. Partimizin kuruluşundan bugüne bizler yaptığımız hizmetlerin hepsinin merkezinde vatandaşlarımız vardı olmaya da devam edecektir. Halkımızın her zaman yanında olarak onların isteklerini arzularını yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim