Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Niğde’ye gelen  Ak Parti  Niğde   milletvekilleri  Alpaslan Kavaklıoğlu  ve Ömer Selvi  Bor Belediyesi tarafından gelenekselleşerek bu yıl 3. kez  kurulan iftar çadırına konuk oldu. 
Bor  ilçesinde Bor Belediyesinin organizesi ile kurulan iftar çadırına Niğde  Milletvekillerii Alpaslan Kavaklıoğlu  ve Ömer Selvi’de katıldı. Bor  Belediye Başkanı Sıtkı Erat , İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Avanoğlu, Ferhat Kavaklıoğlu Sabri Bozdağ,  Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun’un da bulunduğu iftarda vatandaşlarla iftarlarını açtılar.
Milletvekilleri iftar öncesi vatandaşlarla sohbet ettiler, sorunlarını dinlediler. İftar sırasında vatandaşlarımızın ramazanını kutlayan vekiller günün anlamına dair kısa konuşmalar yaptı.   
Milletvekili  Alpaslan Kavaklıoğlu konuşmasında “Halkla iç içe olmak bizi mutlu ediyor. Çünkü zamanında bizde büyük sıkıntılar çektik. Böyle günler hep aklımızda olur. Ramazan ayının anlam ve önemini iyi idrak etmek gerekir. Toplum olarak eskiden beri böyle önemli günlerimizde hep birlik ve beraberlik içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Buradan herkesin Mübarek Ramazan’ını kutlar, hayırlara vesile olmasını ve tekrarına sağlık afiyet içerisinde ulaşmamızı temenni ediyorum.”   dedi.
 
Milletveki Ömer  Selvi yaptığı kısa  konuşmasında,“Bütün insanlığın ekmek su gibi muhtaç olduğu kardeşlik, dayanışma, huzur ve barış nimetleriyle kurulan sofralarımız bu yıl çok daha anlamlı. Mübarek Ramazan ayın da  bu güzelliği birlikte yaşıyoruz. Şükürler olsun. Yapılan ibadet ve duaları Yüce Mevla’ mız  katında kabul görür. Bizler dualarımızı daim etmeliyiz.Tekrar sağlık, afiyet ve huzur içerisinde buluşmayı dilerim.Afiyet olsun.” dedi.
 
Bor Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırına konuk olan AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ilçede yapılan çalışmalar ve Ramazan ayı nedeniyle Bor ilçesinde gelenekselleşerek halkla bütünlük içerisinde yapılmakta olan ve bu yıl da gerçekleştirilen iftar çadırında Bor’lu ve hemşerilerini bir araya getirdiği için Bor Belediye  Başkanı Erat’ a teşekkür ederek, çalışmalarının devam etmesini istediler.

Haber : Ali Akbaş









Editör: TE Bilişim