Niğde'de 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Başkanı Ali Gökkuş, basın toplantısı düzenledi. 

Gökkuş ve dernek üyeleri, bir restoranda düzenledikleri toplantıda, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. 

Gökkuş, derneğin hain darbe girişiminden yaklaşık bir ay sonra Manisa'da kurulduğunu ve şu anda 55 ilde temsilciliklerinin bulunduğunu açıkladı. 

Dernek olarak milli birlik ve beraberliğe önem verdiklerini ifade eden Gökkuş, açıklamasında şunları söyledi; 
"Dernek olarak milli birlik ve beraberliğine önem veren, bu birliğin tesis ve temini için uğraşan sivil toplum kuruluşu olarak kurulduk. İnsanların siyasi görüşleri etnik kökenleri ne olursa olsun bu ülke sınırları içerisinde yaşayan, kendini Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir bireyi olarak gören herkese kapımız sonuna kadar açık. Biz vatan hainleri, bayrak düşmanları ve FETÖ'cü diye tabir ettiğimiz ülkede hain darbe girişimine kalkışan insanlarla bağdaşamıyoruz, bağdaşamayız. Bunun haricinde 7'den 70'e herkesin yanımızda yeri var. Onlarla birlikte hareket etmek isteriz. MİDDER milletten güç doğacağına inanan ve milletiyle birlik ve bütünlüğü önemseyen bir dernek, sivil toplum kuruluşudur. Çalışmalarımız da bu doğrultuda olacaktır. 15 Temmuz’un Kahraman şehidi Ömer Halisdemir’in Ankara’da görülen davasına sürekli katılım sağlıyoruz. Niğdeliler olarak Niğde’nin derdiyle dertleneceğiz. Niğde’ye havaalanı mı lazım? Evet bizde istiyoruz. 25 Şubat tarihinde Afrin’de ki askerlerimizi için mektup yazdık ve gençlik kolları üyelerimizle birlikte hafta sonu askerlerimize gidip teslim edeceğiz " 
Editör: TE Bilişim