Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 75. Yıldönümünde MHP Niğde İl Başkanı Nuri Ertan anma mesajı yayınladı.


MHP Niğde İl Başkanı Nuri Ertan mesajında ;  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanışından bu yana 75 yıl geçmiş bulunmaktadır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk tarihinin en önemli kahramanlarındandır.  Onun komutanlığı, devlet adamlığı dünyaya şamil olmuştur.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milletini çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak için her alanda emsali görülmemiş mücadele vermiş,  Türk Milleti şuurunu güçlendirmiş ve en büyük eseri olan Cumhuriyetimizi kurmuştur.

Bugün ne yazık ki, onun kurduğu Cumhuriyeti tahrip etmek,  onun gösterdiği hedeflerden  saptırmak ,  bağımsızlık ülküsünü yok etmek için  çeşitli ihanet ve gaflet içinde olanları hayretle izlemekteyiz.

Unutulmasın ki… Bu Milletin kökü mazidedir..  Hiç bir güç Onun eserlerini  korumaktan, ülkülerini gerçekleştirmekten  bizleri alıkoyamayacaktır.

Bu düşünceler ile Başkomutan,  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 75. Yıl dönümünde, rahmet, minnet ve şükranla anıyor, manevi hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi. 


Editör: TE Bilişim