Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Başkanı Hakan Er, MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, MHP Bor Kadın Kolları Teşkilatı, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte düzenlediği ziyaret programında annelerin ellerini öptü, gönüllerini aldı.



Anneler Günü münasebetiyle ilk olarak Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden partililer, daha sonra şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı.

 MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği programda Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

‘CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR’

Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi Müdürü Selahattin Yücel’le görüşen MHP’liler, daha sonra huzurevi ve rehabilitasyon merkezi sakinleri ile tek tek ilgilendi. Yaşlıların ellerini öperek, Anneler Günü’nü kutlayan Er, onları sunduğu karanfillerle sevindirirken, “Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözüne mazhar olan annelerimizin hakkı asla ödenmez. Anne demek, fedakârlık, sevgi, sabır ve hoşgörü demektir, karşılıksız sevmenin tek adıdır. Annelerimizin, yüreğindeki sevgi,

 

 

 tüm güzellikleri peşinden getirirken, bütün sıkıntılara da ilaç olur. Bizleri büyüten, yetiştiren, zorluklara göğüs geren annelerimizin kıymetini bilmeliyiz” dedi.  Annelerin yılda bir defa değil, her gün hatırlanması gerektiğini söyleyen Er, “Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım” diye konuştu.

BİZLERE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİDİR        

MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın ve MHP heyeti Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sona eren ziyaretin ardından şehit annelerini de ziyaret etti. Duygulu anların yaşandığı ziyarette şehit annelerin ellerini öperek, Anneler Günü’nü kutlayan ve gönüllerini alan Er, “Acıların en büyüğü olan evlat acısını yaşamış analarımız, bizlere şehitlerimizin emanetidir" dedi.



Editör: TE Bilişim