Memur-Sen İl Temsilcisi Celalettin Özüdoğru, son günlerde İsrail’in Filistin’e saldırılarıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.


 

“Katil ve işgalci İsrail saldırılarına son vermeli” diyen Özüdoğru, masum çocukları öldürmekten çekinmeyen İsrail’in her platformda protesto edilmesi gerektiğini söyledi.



Hükümeti ve sorumluluk sahibi bütün sivil toplum örgütlerini göreve çağıran Memur-Sen Niğde Temsilcisi Özüdoğru, “İnsanın en temel hakkı olan yaşama hakkını hiçe sayan, uluslararası hukuku görmezden gelen katil devlet İsrail'e 'dur' denmesinin vakti gelmiştir. Kendi topraklarında yaşama hakkından daha doğal bir talebi olmayan masum Filistin halkının sürekli olarak, İsrail'in katliamlarına maruz kalması kabul edilebilir bir durum değildir. Ortadoğu ve dünyanın şımarık çocuğu İsrail'in bu tavrına bir son verilmeli, İsrail'e işgalci ve katil devlet olduğu tekrar hatırlatılmalıdır” diye konuştu.

 

İsrail saldırılarında hayatlarını kaybeden Filistinlilere bir kez daha Allah'tan rahmet ve mağfiret dileyen Memur-Sen İl Temsilcisi Celalettin Özüdoğru, “Saldırıların bir daha başlamamak üzere sona ermesini, bu hususta başta hükümetimiz olmak üzere sorumluluk sahibi kurum ve kişileri, üzerlerine düşeni yapmaya davet ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 


Editör: TE Bilişim