Memur-Sen Başkanlar Kurulu'nda konuşan Memur-Sen Niğde İl Temsilcisi Hasan ORHAN, "Gün Ümmetin onurlu çocuklarına, Mescid-i Aksa’nın yılmaz bekçilerine sahip çıkma, Siyonist İsrail'in ırkçı projelerini ayağa kalkarak bozma günüdür" dedi.

Memur-Sen Başkanlar Kurulu Eğitim Bir Sen sosyal salonunda gerçekleştirildi. Kurulda Memur Sen Konfederasyonuna bağlı sendika yöneticileri Türkiye ve dünya gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.


Başkanlar Kurulu'nda konuşan Memur-Sen Niğde İl Temsilcisi Hasan ORHAN, sözlerine İsrail'i kınayarak başladı. İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırının tüm vicdan sahipleri tarafından kınanması gerektiğini vurgulayan ORHAN, "Bu alçaklığa sahip çıkmak, alçaklığa destek olmak anlamı taşır. Gün Ümmetin onurlu çocuklarına, Mescid-i Aksa’nın yılmaz bekçilerine sahip çıkma, Siyonist İsrail'in ırkçı projelerini ayağa kalkarak bozma günüdür. Kudüs ve Mescid-i Aksa özgür olmadıkça Ümmet özgür olmayacaktır. Biz biliyoruz ki Müslümanlar topyekûn ayağa kalktığında sömürü sistemi son bulacak, Filistin özgür olacaktır" dedi.


GAZZE’YE VEFA VE ŞİFA KAPISI
Memur-Sen tarafından Gazze’ye Vefa ve Şifa Kapısı açmak için başlatılan yardım kampanyasının sonuna gelinildiğini ifade eden ORHAN, " Gazze’de Mehmet Akif İnan Mescid-i Aksa Okulu ve Memur-Sen Şifa Hastanesi yapımı için genel merkezimiz harekete geçti. Ümmet ve ortak medeniyet bilincimizin gereği olarak haklı davalarında yanlarında bulunmayı ve İsrail zulmünün yaralarının sarıldığı gün destek olmayı onur sayıyoruz" şeklinde konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim