Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi ve Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Başkanı Nevin Gökçek, Şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti. 

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, 15 temmuz darbe girişiminde darbeci generali vurarak öldürmesinin ardından şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret ederek Medine’den gelen toprağı serpti.


Gökçek, ilk önce Şehit Ömer Halisdemir’in Çukurkuyu kasabasında bulunan babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve annesi Fadimana Halisdemir’i ziyaret etti. Ziyarette bir süre görüşen Gökçek, daha sonra baba Halisdemir ile birlikte Ömer Halisdemir’in kabrine gitti. Burada okunan Yasin-i Şerif’in ardından dualar edildi. Gökçek ve bir vatandaş Medine’den gelen toprağı şehit Ömer Halisdemir’in kabrine serpti. Baba Halisdemir’e başsağlığı dileyen Gökçek, mezarlıkta yaptığı konuşmasında, "İnşallah biz de onlara layık olarak vatanımızın milletimizin bölünmezliği için çalışırız. Bizi birbirimize düşürenlere fırsat vermeyiz. Biz bu sancağı devraldık biz devam ettireceğiz makamları cennet olsun. Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için, şehit verdiğiniz için sizlerle gurur duyuyoruz. Allah sizlere sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin" dedi. 

Kabir ziyareti sonrası belde meydanına yemek ikramı yapıldı.


 
Editör: TE Bilişim