AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Peşin; "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" diyerek bağımsızlığın ve milli iradenin hakimiyetinin dünyaya ilan edildiği önemli bir tarih olduğunu belirtti.

İl Başkanı Peşin şu ifadelerde bulundu: " 23 Nisan Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak çocuklara armağan edilmiştir. Bizlerde ülkemizin bekası, milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için bizlere bırakılan mirasa sahip çıkarak elimizden gelen her çabayı sarf edeceğiz. Bu yıl 23 Nisan’ı Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapmasından dolayı biraz farklı kutlayacağız. Ama içimizdeki bu heyecan her zamanki gibi.  Bu salgının biran önce son bulması ile birlikte milli ve dini bayramlarımızı bir arada daha coşku ile kutlayacağız inşallah.

Vatanın işgal edildiği, milletin özgürlüğüne ve geleceğine kastedildiği hayati bir dönemde açılan Büyük Millet Meclisi, istikbal mücadelesinin ve bağımsızlığa giden yolun öncüsü oldu ve bu minvalde çalışmalarını sürdürerek geleceğimiz için çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu vesileyle, Türkiye Büyük Milleti Meclisi çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize teşekkür ederken İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.’’ dedi.

Editör: TE Bilişim