Şehir genelinde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Niğde Belediyesi mahallelerde park yapım çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Park yapım çalışmaları kapsamında, Saruhan Mahallesinde, 1185 m2 lik park alanı yenilenerek çocuk oyun alanı, bankları ve yürüyüş alanlarıyla modern bir hale getiriliyor. Yürüyüş yolları, çocuk oyun alanı, fıtness seti , kamelya ve banklar eklenerek şehrimize yakışır bir park haline getirilecek alanda çalışmalar devam ediyor.
 
Selçuk mahallesinde de yoğun bir şekilde park yapım çalışmalarını sürdüren Niğde Belediyesi, 1290 m2 lik park alanda yürüyüş yolları, çocuk oyun grubu, kamelya ve banklar eklenerek bölge sakinlerinin kullanımına sunacak. Diğer yandan yine Selçuk mahallesinde,
2088 m2 lik alanda yapılan proje dahilinde çocuk oyun grubu, fıtness seti, kamelya ve banklarla donatılarak halkın kullanımına sunulması için çalışmalar devam ediyor.
 
İlhanlı Mahallesinde de park yapım çalışmalarına devam eden Belediye bozulan ve kullanım özelliğini yitirmiş alanları yenileyerek, çocuklar için daha sağlıklı oyun alanları oluşturuluyor. Halkın rahatca dinlenmesini sağlayacak kamelya ve banlarında yerleştirildiği park alanlarının yapımından dolayı vatandaşlar Niğde Belediyesine teşekkür ediyorlar.
 
Aşağı Kayabaşı Mahallesinde de park yapımlarını sürdüren Niğde Belediyesi, bor yolu ve eski fertek yolu arasında kalan bölgede yeşil alan ve çocuk oyun alanı için çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi. Belediye ayrıca Özbelde mevkiinde başlattığı çalışma ile çocuk oyun grubu, kamelya ve banklarıyla yeni bir park ve çocuk oyun alanını vatandaşın kullanımına sunacak.
 
Diğer yandan özelliğini kaybetmiş durumda bulunan parkların peyzaj projeleri hazırlanıp proje dahilinde yenilemesi de yapılıyor.


Editör: TE Bilişim