Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, okulların yaz tatiline girmesi ile camilerde çocuklara yönelik başlatılan yaz Kuran kurslarını ziyaret etti.



 
Talayhan Camiinde Kuran dersi gören çocukları ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kuran kursuna katılımı teşvik etmenin önemine değinerek çocuklarla sohbet ederek çocuklara iftarlık ikramı yaptı.


 
Çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Akdoğan çocukların Yaz Kuran kursuna teşvik edilmesini amaçladıklarını belirterek, camilerdeki kurslarda başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.

 
Yaz Kuran Kursları’nın önemli bir hizmet sunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Akdoğan; “Hizmet veren yaz kuran kurslarında görev yapan din görevlilerimiz de önemli bir görev üstlenmektedir. Bu şekilde çocuklarımız hem milli, dini bilgiler alıyor, hem de yanlış davranışlardan uzak kalıyor” dedi.

 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a yoğun ilgi

 
Talayhan Camiinde çocuklarla bir araya gelen ve Kuran kursunda herkese başarılar dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Okullarımızın yaz tatiline girmesi ile beraber camilerimizde çocuklarımıza inancımız gereği Kuran-ı Kerim eğitimi verilmekte. Bu konuda Talayhan Camimiz ilk uğrak noktamız. Bundan sonra bir kaç camiyi günü birlik gezerek çocuklarımıza başarılar dilerken çocuklarımıza eğitim veren hocalarımıza da öğrencilerimiz ve aileleri adına teşekkür etmek, şükranlarımızı sunmak istedik. Diğer yandan çocuklarımıza oruç tutsalar da tutmasalar da bir iftarlık veriyoruz. Ve Kuran kurslarında programlarda derece yapanları ödüllendireceğiz. Yaz Kuran Kursunda eğitim gören tüm öğrencilere başarılar diliyorum. İyi eğitimler diliyorum, hocamıza da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim