Hüdavent Hatun Sosyal Tesislerinde düzenlenen Kula Köylüleri Dayanışma gecesine katılan davetliler sanatçı Hıdır Dündar'ın birbirinden güzel türküleriyle eğlendi.

Gecenin açılış konuşmasını Yapan Kula Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Budak dernek olarak kuruldukları günden bugüne yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Katkısı olanlara teşekkür etti.

Kula Köylüleri dayanışma gecesinde konuşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Böyle bir organizasyon ve geceyi düzenleyen dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Böyle bir günde sizlerle bizi bir araya getirdi. Kulalı kardeşlerimizin kaynaşmasına bir muhabbet ortamı oluşmasına vesile oldular. Zaten derneklerimizin kuruluş amaçlarından biride budur. Derneklerimizin kuruluş amaçları sılayı rahim yapmaktır. Dernekler kuruldukları köy kasaba halkının hastasına çocuklarına gençlerine sahip çıkmak amacında olmalıdırlar. Sonuç itibariyle de bu amaçla kurulan derneklerdir. Kula Köylüleri derneği de Melendizimizin köyü olan Kulalıların oluşturduğu bir dernektir. Melendizin suyu sert, insanı merttir" dedi

Editör: TE Bilişim