Köy, belde, kent merkezinde her kesime giderek sorunlarını yerinde belirleyen Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, muhtarlar, Belediye Başkanları, esnaf ve sanatkarlar, öğrenciler, öğretmenler, veliler, işçi, memur, vatandaşlarla buluşmalarını kesintisiz sürdürüyor.

KÜÇÜK BERAT’IN SÜRPRİZ İSTEĞİ

İlimizde vatandaşlarla her zaman ve ortamda iç içe olan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’in ünü İl dışına da taştı. Büyüğünden küçüğüne tüm insanlara bir telefon kadar yakın olan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’i Kayseri Kocasinan İlkokulu 3/F sınıfı öğrencilerinden Berat Bıyık telefonla aramak suretiyle büyük bir sürpriz yaptı.

KİTAP VE MATERYALLER İSTEDİ

Kayseri Kocasinan İlkokulu 3/F Sınıfı öğrencilerinden Berat Bıyık, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’i telefonla aramak suretiyle sınıf öğretmeni tarafından kendisine verilen ödevi yapabilmek için Niğde’nin tanıtımıyla ilgili kitap ve materyaller istedi.

MATERYALLERİ KARGOYLA GÖNDERDİ

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Kayseri Kocasinan İlkokulu 3/F Sınıfı öğrencilerinden Berat Bıyık’ın isteği üzerine Niğde’nin tanıtımıyla ilgili kitap ve materyalleri kargoyla gönderdi.

VALİ ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR MEKTUBU

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’in gönderdiği Niğde’nin tanıtımıyla ilgili kitap ve materyalleri teslim alarak ödevini başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşayan Kayseri Kocasinan İlkokulu 3-F sınıfı öğrencisi Berat Bıyık, Vali Şimşek’e bir de teşekkür mektubu gönderdi.

İŞTE KÜÇÜK BERAT’INMEKTUBU

Kayseri Kocasinan İlkokulu 3/F Sınıfı öğrencilerinden Berat Bıyık’in Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’e gönderdiği 30 Kasım 2019 Cumartesi tarihli teşekkür mektubunun metni şöyle: “Saygı değer büyüğüm, Gönderdiğiniz bilgi, belge ve materyalleri aldım. Çok teşekkür ederim. Ailemin, arkadaşlarımın ve öğretmenimin selamları var. Görevimi başarı ile yerine getirdim. Aldığım yıldızın birisini size yolluyorum. O kadar mutlu olduk ki. Tekrar tekrar teşekkür eder, ellerinizden öperim.”

Editör: TE Bilişim